**صينية الجلاش باللحمة المفرومة**
المقادير:
- 4/1 كيلو من اللحمة المفرومة ومعصقة
- لفة من ورق الجلاش
- 200جرام من الجبنة المبشورة
- بيضة
- زيدة اوسمن
الطريقة:
1- فى صنية ندهنها بالذبدة او بالسمن ونبدء فى وضع طبقات الجلاش فيها
- وبين كل طبقة والاخرى نضع كمية من الزبدة او السمن والجبنة المبشورة
- الى ان نصل الى نصف الكمية من الجلاش نضع اللحمة المفرومة ثم نبدء فى اعادة نفس الخطوات مرة اخرى وبين كل طبقة والاخرى الذبدة والجبنةالمبشورة
- الى ان ينتهى المقدار كلة ونقطعها وندهن الوجة جيدا بالذبدة ثم نضع علية نصف كوب من البن المخلوط ببيضة وندخلها الفرن
- ملحوظة ممكن اضافة اللبن والمخلوط بالبيضة قبل خروجها من الفرن ب 3دقائق
تحياتى